SIGRID VAN ESSEL

ZIE HIER DE SCHILDERIJEN DIE NOG TE KOOP ZIJN:

OPDRACHTEN
Regelmatig werk ik in opdracht. Zowel voor particulieren als bedrijven. De opdrachten moeten uiteraard thematisch aansluiten bij mijn werk en ik voer ze in mijn eigen stijl uit. Resultaten daarvan ziet u bij de knop ‘Werk’ en vervolgens ‘opdrachten’. Stuurt u me een mail voor nadere informatie.

GICLEE PRINT
Giclée-printen is een in de Verenigde Staten ontwikkelde druktechniek met behulp van een inkjetprinter. De term komt van het Franse werkwoord “gicler”, dat stralen of vernevelen betekent. Musea gebruiken dit hoogwaardige procedé om reproducties te maken. Van een kleine selectie uit mijn werk laat ik in beperkte oplage giclée-prints maken op Hahnemühle papier. Stuurt u me een mail voor meer informatie.

DRUKWERK
KAARTEN

U kunst kaartensets kopen van 12 stuks over het thema IJ-oevers, Hollands landschap of de serie van 8 kaarten Panorama Noordzicht.

BOEK

“Juist door die grote veranderingen rond het IJ levert het werk van Van Essel na een paar jaar al een bijzonder tijdsbeeld op”.  
Parool 2014, Joost Zonneveld
Amsterdam Verbouwd Verbeeld en Panorama Noordzicht

In juni 2024 verschijnt er een heruitgave van het boek ‘Amsterdam Verbouwd Verbeeld’. Wilt u zich inschrijven voor een exemplaar, stuur dan een mail.